Υπηρεσίες

Εχουμε τον τροπο μας

Πιστεύουμε ότι ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης της κάθε ανακαίνισης  ξεχωριστά είναι το μυστικό για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι Υπηρεσίες μας

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

 Σας προσφέρουμε όλων των ειδών τις ανακαινίσεις για την κατοικία σας. Εσείς επιλέγετε τι θέλετε να ανακαινίσετε και εμείς σας δίνουμε την ιδανικότερη λύση.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Οι απαιτήσεις σε μια επαγγελματική ανακαίνιση είναι μεγάλες και δύσκολες. Η συνέπεια μας, η ταχύτητα και οι γνώσεις μας είναι τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν ιδανική την ανακαίνιση του χώρου σας

σχεδιασμοσ

 Σε μια γενική ανακαίνιση τον πρώτο ρόλο παίζει ο σωστός σχεδιασμός του χώρου. Μπορούμε να σας κάνουμε τις κατάλληλες προτάσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

εξειδικευση

Επικοινωνία

ολοκληρωμενες λυσεις

Γνωρίζοντας τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων υγρασίας, σαθρών υλικών, υδραυλικών, στατικής επάρκειας και διαφόρων άλλων τεχνικών ζητημάτων μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση σας.

συγχρονα εργαλεια

Τα εργαλεία μας είναι ο καλύτερος και ικανότερος βοηθός μας καθημερινά. Ο εξοπλισμός μας περιλαμβάνει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα δίνοντας σε εσάς τα καλύτερα αποτελέσματα.

εκδοση αδειων

Αναλαμβάνουμε την έκδοση οικοδομικών αδειών μικρής κλίμακας, την τακτοποίηση αυθαιρέτων, ενεργειακά πιστοποιητικά, στατικές μελέτες κτιρίων.

Πιστοποιήσεις Σεμινάρια

Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση είναι βασικό στοιχείο για μια επιτυχημένη επιχείρηση. Όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα της ανακαίνισης και γενικότερα των κατασκευών. Συμμετέχουμε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια των εταιρειών δόμησης ώστε να δίνουμε σε εσάς τις λύσεις που απαιτούνται στην δική σας ανακαίνιση. Δείτε παρακάτω μερικές πιστοποιήσεις που έχουμε λάβει για συστήματα δόμησης και κάποια σεμινάρια από αυτά που έχουμε παρακολουθήσει.
Παράλληλα μπορείτε να διαβάσετε και αναλυτικά πως αντιμετωπίζονται προβλήματα στις κατοικίες μέσω του blog μας eletech.gr

 

logo Responsive

Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική

med main 1

Ψυχρά υλικά και τρόποι αντιμετώπισης

brand

Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης

ytong logo

Σύστημα δόμησης Ytong

δθροστιψκ

Εφαρμογή πατητή τσιμεντοκονία

Υπηρεσίες – anakainisikatoikias.gr