Ποιοι είμαστε

Το ανθρώπινο δυναμικό μας απαρτίζεται από επιστήμονες και τεχνογνώστες – πολιτικούς μηχανικούς,διακοσμητές και εξειδικευμένα τεχνικά συνεργεία -,με έμπνευση και ικανότητες που θα μεταμορφώσουν το χώρο που ζείτε όπως εσείς τον ονειρεύεστε, επιλέγοντας τις πιο λειτουργικές λύσεις για σας και την οικογένειά σας.
Η εμπειρία μας από το 1991 στον κατασκευαστικό κλάδο και η ενημέρωση μας σχετικά με τα πιο σύγχρονα υλικά και τεχνικές είναι η εγγύηση για την ποιότητα των κατασκευών μας.
Η εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια,μας δίνει τα κίνητρα και το πάθος να συνεχίζουμε να “ζούμε τις κατασκευές” που ζωντανεύουν την κατοικία σας.

Σύγχρονος τρόπος δόμησης

Σημαντικός παράγοντας για μια επιτυχημένη ανακαίνιση είναι η χρήση σύγχρονων μηχανημάτων και νέων υλικών δόμησης. Ανανεώνοντας κάθε χρόνο τον εξοπλισμό μας και εφαρμόζοντας τα νέα υλικά επιτυγχάνουμε στον πιο σύντομο χρόνο το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ζούμε τις κατασκευές

Καθημερινά είμαστε παρόντες στα έργα επιβλέποντας και συντονίζοντας τις εργασίες ανακαίνισης. Είμαστε τεχνικοί πάνω από όλα και ζούμε τις κατασκευές στα έργα σας. 

20180713 202655 e1560692335811

Ελευθέριος Σιώμος

Υπεύθυνος τεχνικών έργων

 

 
20190614 141047

Παναγιώτης Κουρής

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ

 

 
IMG 0253

Γιάννα Θεοδωροπούλου

Editor in Chief