Ανακαίνιση VS Covid-19 τι προτείνουμε

Η τεχνολογία μας βοήθησε να λύσουμε αρκετά πρακτικά προβλήματα. Το σπίτι μας έγινε στην κυριολεξία το καταφύγιό μας. Το στρατηγείο μας. Οι νέες ανάγκες μας εστιάζουν το ενδιαφέρον σε τρεις κατευθύνσεις.

Ανακαίνιση VS Covid-19

Ανακαίνιση VS Covid-19


Πολλοί εξοικονομήσαμε χώρο για ένα γραφείο ώστε να δουλέψουμε από το σπίτι.


Ευτυχώς τα σύγχρονα υλικά και μέσα , γυψοσανίδες , ytong blocks και μονωτικά δίνουν γρήγορες λύσεις και αλλάζουν την χωροταξική τοιχοποία του σπιτιού λειτουργικά. Άψογο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς πολύ φασαρία και μπάζα.


Το γραφείο του σπιτιού μας μεταμορφώνεται στο νέο επαγγελματικό μας χώρο . Πρέπει να παραμείνουμε αποδοτικοί για την κοινωνία και την οικονομία.
Φροντίστε εξίσου την εργονομία του παιδικού υπνοδωματίου. Η τηλεκπαίδευση επιβάλλει ένα παιδικό γραφείο. Αν η επίβλεψή τους κρίνεται απαραίτητη δημιουργείστε εναν πάγκο εργασίας στην κουζίνα ή το σαλόνι ταιριαστό με τα χρώματα των επίπλων σας.

Επιπλέον αν έχετε μικρά παιδιά το ξύλινο δάπεδο θα έδινε άνεση στα παιχνίδια τους τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας

Από την άλλη η πολύωρη παραμονή στις κατοικίες μας ειδικά το χειμώνα μας κάνει να στραφούμε σε αλλαγές για εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας από τις καιρικές συνθήκες.

Το σπίτι μας πρέπει να είναι ζεστό για περισσότερες ώρες. Η ζεστασιά είναι η δεύτερη ανάγκη του ανθρώπου μετά το φαγητό. 
Εξωτερικοί τοίχοι εκτεθειμένοι στο βοριά μπορούν να μονωθούν για λιγότερες απώλειες θερμοκρασίας με θερμοπροσόψεις ειδικά αστάρια και χρώματα αντοχής.

εξωτερική θερμομόνωση σπιτιού

https://www.instagram.com/p/CGz-98ogEoh/


Συντήρηση σε φθορές στέγης στηθαίων , μπαλκονιών  και ταρατσών με υδατοστεγή υλικά  μαστίχες σιλικόνες κ α μπορούν να στεγανοποιήσουν περιφερειακά το σπίτι από έντονα καιρικά φαινόμενα και εισροή βρόχινων νερών και υγρασίας.

Στήριξη στην ψυχολογία μας είναι και ένα όμορφο περιβάλλον.

Ανανεώστε την εικόνα των εσωτερικών σας χώρων με ξεκούραστα χρώματα στα μάτια . Αποφύγετε τις έντονες αποχρώσεις.
Τα χρώματα που αντικρίζουμε έχουν αντίκτυπο στην διάθεση μας και μας επηρεάζουν καταλυτικά όταν περνάμε τόσο χρόνο με την οικογένεια. Όταν πρέπει να κοιμηθούμε ,ακόμα και όταν μαγειρεύουμε.Άλλωστε η μαγειρική γίνεται το καινούριο μας hobby σε καιρούς covid.

Φτιάξτε ακόμη ενα νέο λουτρό όπου θα απολαμβάνετε ένα αναζωογοννητικό μπάνιο και την προσωπική σας φροντίδα.
Αντικαταστείστε  παλιά και φθαρμένα πλακάκια .Εστιάστε σε μια μοντέρνα ντουζιέρα με σταθερό πάνελ αντί μπαταρίας .Κερδίστε ελεύθερο χώρο με επικαθήμενο νεροχύτη  σε έπιπλο-ερμάριο.Οι καθαρές γραμμές και τα σωστά τοποθετημένα αντικείμενα μας καθιστούν ήρεμους και χαλαρούς.
Μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές θα μας βοηθήσουν όχι μόνο ν αναβαθμίσουμε την κατοικία μας αλλά και να επιβιώσουμε αλώβητοι από την κρίση της πανδημίας.


Εμείς σας δίνουμε τις ιδέες και την έμπνευση και σας ευχόμαστε καλό κουράγιο και δύναμη .Κι όταν περάσει η κρίση ας μας έχουν μείνει οι γλυκιές αναμνήσεις σ ένα όμορφο σπιτικό!! 

Ανακαίνιση VS Covid-19

Διαβάστε εδώ τον πλήρη οδηγό ανακαίνισης

γραφείο στο σπίτι
ανανεώστε το μπάνιο σας

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *