Ανακαίνιση κατοικίας στα Βριλήσσια

Ανακαίνιση κατοικίας στα Βριλήσσια

Ανακαίνιση κατοικίας στα Βριλήσσια

Η ανακαίνιση της κατοικίας στα Βριλήσσια αφορά την ανακατασκευή τριώροφου κτιρίου εξωτερικά και την ανακαίνιση δύο ορόφων εσωτερικά.

Το κτίριο είχε ολοκληρωθεί εξωτερικά πριν αρκετά χρόνια και μόνον ο πρώτος όροφος εσωτερικά.Οι άλλοι όροφοι εσωτερικά είχαν μείνει στην φάση κατασκευής των τοίχων (χωρισμάτων).

Ημιτελής κατασκευή

Λόγω της παλαιότητας της αρχικής κατασκευής που έγινε την δεκαετία του ’80 τα χωρίσματα ήταν με την λογική της τότε εποχής. Διάδρομος με πόρτες δεξιά – αριστερά και δωμάτια χωρίς σχεδιασμό, μικρά σε τετραγωνικά και καθόλου λειτουργικά.

Το κτίριο από την θέση που είναι έχει θέα όλη την Αττική. Τα παλαιά χωρίσματα λοιπόν έπρεπε να αποξηλωθούν οπωσδήποτε διότι μπαίνοντας στο σπίτι έβλεπες μόνο τοίχους.

Ολική ανακαίνιση κατοικίας

Οι εργασίες που έγιναν σε αυτή την πλήρη ανακαίνιση κατοικίας ήταν οι παρακάτω

 

 • Καθαιρέσεις τοίχων γενικά τα εσωτερικά χωρίσματα εκτός μιας κρεβατοκάμαρας και ενός μπάνιου καθαιρέθηκαν. Αυτό βοήθησε στον σωστό σχεδιασμό των διαμερισμάτων από την αρχή ώστε να είναι λειτουργικά.
 • Χτισίματα τοίχων εδώ προτείναμε στον πελάτη το χτίσιμο των χωρισμάτων με ytong blocks. Η ταχύτητα κατασκευής του, το ελαφρύ βάρος του και η καθαρή δόμηση είναι χαρακτηριστικά που θέλαμε και μας έδωσε το συγκεκριμένο υλικό.
 • Ηλεκτρολογικές εργασίες κατασκευάστηκε εξ αρχής νέο ηλεκτρολογικό δίκτυο
 • Υδραυλικές εργασίες κατασκευάστηκε νέο δίκτυο ύδρευσης με πολυστρωματική σωλήνα και νέο δίκτυο αποχέτευσης. 
 • Κατασκευή νέων μπάνιων έγινε πλήρης ανακαίνιση μπάνιων και συγκεκριμένα σε τρία μπάνια. Τοποθετήθηκαν πλακάκια σε τοίχους και δάπεδα, επίσης κατασκευάστηκε πάγκος σε ένα μπάνιο με τοποθέτηση επικαθήμενου νιπτήρα.Τέλος τοποθετήθηκαν τα είδη υγιεινής στα τρία μπάνια.
Κατασκευή νέου μπάνιου
ανακαίνιση μπάνιου σε ανακαίνιση σπιτιού
 • Κατασκευή δαπέδων γενικά στα δάπεδα ακολουθήσαμε δυο λύσεις. Στο σπίτι σε όλους τους χώρους εκτός των υπνοδωματίων τοποθετήθηκε γρανιτοπλακάκι μεγάλων διαστάσεων από porcelana. Στα υπνοδωμάτια τοποθετήθηκε κολλητό μασίφ προγυαλισμένο ξύλο. 

Υπηρεσίες - Ανακαίνιση κατοικίας

Μάθετε αναλυτικά  τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε στην ανακαίνιση κατοικίας 

Δείτε εδώ
Ανακαίνιση κουζίνας
ανακαίνιση οικίας
Ανακαίνιση κατοικίας στα Βριλήσσια
 • Κατασκευές με γυψοσανίδες σε πολλούς χώρους του σπιτιού επιλέχτηκε να γίνουν κατασκευές με γυψοσανίδες. Στο σαλόνι κατασκευάστηκε κρυφός φωτισμός με γυψοσανίδα. Στον χώρο της κουζίνας κατασκευάστηκε ψευδοροφή από γυψοσανίδα ώστε να εφαρμόσουμε τον φωτισμό που θέλαμε για τον συγκεκριμένο χώρο.
 • Χρωματισμός σπιτιού εσωτερικά επιλέχθηκαν έντονα χρώματα που ταιριάζουν με το ύφος του σπιτιού. Πάντα σε συνδυασμό με παστέλ χρώματα που όπως βλέπετε έδωσαν ξεχωριστό χαρακτήρα στο σπίτι.
δάπεδο ξύλου μασίφ προγυαλισμένο
κρυφός φωτισμός από γυψοσανίδες

Περιγράψτε μας τις εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε

  anakainisikatoikias.gr  anakainisi katoikias sta vrilissia

  Υποβολή απάντησης

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *